Auditori
Echipa noastra de auditori este alcatuita din profesionisti cu experienta vasta in domeniul auditului financiar, auditului intern, precum si a auditului situatiilor financiare cu scop special.

Echipa de audit alocata fiecarui proiect este alcatuita astfel incat sa raspunda in modul cel mai eficient, rapid si profesionist la cerintele clientilor nostri. De aceea, am ales o metoda flexibila de alocare a resurselor necesare fiecarui proiect astfel incat sa raspundem cu promptitudine cerintelor proiectelor aflate in desfasurare, precum si sa acordam o egala atentie unor noi oportunitati ale pietei.

Majoritatea colegilor nostri au o experienta relevanta in cadrul unor companii din “Big Four” – cele mai prestigioase 4 companii de audit din lume -, fiind angajati in diferite perioade ale carierei lor in cadrul acestora.
In prezent, acestia sunt membri ai diferitelor organizatii profesionale din tara (Camera Auditorilor Financiari din Romania – CAFR), respectiv ai unor organizatii de referinta la nivel european (Association of Chartered Certified Accountants – ACCA).

Compania noastra este deschisa acordarii unor oportunitati in cariera tinerilor, in mod special studentilor din cadrul facultatilor cu profil economic; pentru aceasta, compania noastra implica in mod constant tineri, la inceputul carierei, pe pozitii de auditori juniori, in proiectele aflate in portofoliul nostru, avand in mod constant grija ca membrii seniori ai echipei noastre sa le acorda instruire continua, supervizare, precum si tehnici de dezvoltare profesionala (“coaching”, “mentoring”, etc.).

Echipa de auditori este condusa de Serban Alexandru VASILIU, auditor financiar autorizat, membru al ACCA si CAFR din anul 2002, cu o experienta de peste 12 ani in domeniul serviciilor de audit si consultanta financiar-contabila.
De asemenea, Serban are o experienta relevanta in domeniul managementului afacerilor si a conducerii unor companii importante in Romania, prin prisma experientei sale de peste 8 ani in cadrul conducerii unei companii cu profil de productie de marime medie.

Contabili autorizati si experti contabili
Colaboram in cadrul proiectelor noastre cu experti contabili si contabili autorizati, membri ai organizatiilor profesionale de profil din Romania (Camera Expertilor Contabili si a Contabililor Autorizati din Romania – CECCAR), care au o experienta vasta in profesiunea contabila si aduc consistenta si valoare adaugata echipei noastre.

Consultanti fiscali
Avem legaturi stranse cu membri ai Camerei Consultantilor Fiscali din Romania (CCFR), dispunand de relatii de colaborare cu consultanti in domeniu fiscal, specializati in aplicarea normelor fiscale in Romania, ata pentru companii romanesti, cat si pentru
companii straine care au sucursale, filiale sau reprezentante in Romania.

Consultanti in afaceri
Consultantii nostri au acumulat o experienta semnificativa in cadrul proiectelor in care au fost implicati in decursul ultimilor 10 ani, in special in cadrul unor tranzactii de fuziuni si achizitii, reorganizari si asistenta in managementul financiar al afacerii.

Consultanti externi – diverse specializari
Evaluatori autorizati ANEVAR
Auditori IT/CISA
Auditori interni certificati

Calificari relevante ale principalilor nostri experti· Membri ai Camerei Auditorilor Financiari din Romania (CAFR) – din decembrie 2002;

· Membri ai Association of Chartered Certified Accountants (ACCA) din Marea Britanie – din aprilie 2002;
· Absolventi ai cursurilor de nivel universitar (echivalente cu studii superioare in finante si contabiltate, durata 4 ani) – organizate de ACCA Marea Britanie (14 module, cursurile fiind derulate prin companii de training ca BPP, Peter Keeling sau ATC );
·Diverse cursuri de pregatire periodice in audit si finante, organizate de diverse organisme de specialitate (CAFR, ACCA, BPP, etc.);
· Absolventi ai unor cursuri de specialitate de management;

Pentru orice detalii referitoare la membrii echipei noastre de consultanti, va rugam sa nu ezitati sa ne solicitati orice informatii suplimentare, la contactele pe care le gasiti aici.